قهوه ترک ، نوعی از دمآوری قهوه است که با استفاده از پودر قهوهای با آسیاب بسیار ریز و بدون فیلتر تهیه میشود. بر خلاف نام آن، قهوه ترک از یمن سرچشمه گرفته و در دوران امپراطوری عثمانی به ترکیهی امروزی وارد شده. قهوه ترک به روش دمآوری دستی با استفاده از قهوه جوشهایی به نام جذوه یا ایبریک تهیه شده و در فنجانهای کوچک (با ظرفیت 80 تا 100 میلیلیتر) سرو میگردد.
چگونه قهوه ترک درست کنیم؟
قهوه ترک ، یک شیوهی دمآوری قهوه است و پودر قهوهی مورد استفاده در آن تفاوت اساسی با دیگر پودرها ندارد. برای تهیهی و دم کردن قهوه ترک، تنها به ۲ چیز نیاز دارید، پودر قهوهای که بسیار ریز آسیاب شده و یک دستگاه قهوه جوش ایبریک.
طرز تهیه قهوه ترک به این صورت است که به ازای هر فنجان، یک یا دو قاشق چایخوری پودر قهوهی مناسب را درون قهوه جوش ریخته و به همراه مقداری آب آن را هم زده تا پودر به خوبی خیس شود. در صورت تمایل، میتوانید به میزان دلخواه به قهوه شکر اضافه نمایید.
برای دم کردن قهوهای با فوم بیشتر و غلیظ تر، که یکی از نشانههای قهوه ترک مرغوب است، بهتر است در فرآیند دمآوری از آب سرد (آب لولهکشی، معدنی یا تصفیه شده) استفاده و روی شعلهی ملایم قرار دهید. کمی صبر کنید تا قهوه مانند شیر، درون قهوه جوش به بالا حرکت کند؛ پس از رسیدن به لبهی قهوه جوش، حرارت را کاهش داده تا قهوه دوباره به جای اول خود بازگردد.
برای به دست آوری طعمی غنیتر، میتوانید این کار را چند بار تکرار نمایید اما توجه داشته باشید با حرارت بیش از حد دمای قهوه به نقظهی جوش نرسد که این امر باعث افت چشمگیر کیفیت نوشیدنی میگردد. پس از دمآوری، قهوه را در لیوانهای ۸۰ تا ۱۰۰ میلیلیتری و به همراه مقداری آب سرو نمایید. طعم سنگین قهوهی ترک پس از مدت کوتاهی در دهان غالب میشود و آب به متعادل ساختن آن کمک مینماید.
بسته به سلیقهی شخصی، میتوانید به همراه آب مقداری شیر نیز به قهوه اضافه نمایید.
دسنگاه قهوه ساز کپسولی
خرید قهوه در سایت فروشگاه قهوه خوش کالا
قهوه فوری- خرید قهوه فوری
قهوه ترک - خرید قهوه ترک
قهوه روبوستا - خرید قهوه روبوستا
قهوه فرانسه- خرید قهوه فرانسه
قهوه اسپرسو- خرید قهوه اسپرسو
کپسول قهوه -خرید کپسول قهوه