علت کم و زیاد شدن ولوم جاروبرقی ال جی73

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 73
نویسنده پیام
amirali1400 آفلاین


ارسال‌ها : 26
عضویت: 28 /11 /1400


علت کم و زیاد شدن ولوم جاروبرقی ال جی73

وارد شدن ضربه به ولوم؛ شایع ترین عامل کم و زیاد شدن خود به خود ولوم جاروبرقی ال جی

اولین و پیش پا افتاده ترین علت کم و زیاد شدن خود به خود ولوم جاروبرقی آسیب به دکمه ولوم آن است. یکی از شایع ترین دلایل آسیب دیدن دکمه های ولوم جاروبرقی، ضربه زدن و استفاده کردن آن به وسیله پا است. این اتفاق باعث ضربه به ولوم شده و عملکرد ولوم جاروبرقی را با اشکال مواجه می کند.

استهلاک قطعه

جنس ولوم کم و زیاد در جاروبرقی های ال جی، پلاستیکی است. طبیعی است که پس از گذشت زمان ممکن است این قطعه با فرسودگی مواجه شده و بر اثر استهلاک از برود. گاهی اوقات نیز ممکن است که به دلیل قطع شدن سیم این مشکل به وجود آید،. در چنین شرایطی می توان با استفاده از لحیم سیم را دوباره متصل و این مشکل را برطرف کرد.

خرابی برد الکترونیکی جاروبرقی

اصلی ترین دلیل کم و زیاد شدن خود به خود ولوم جاروبرقی ال جی، خرابی برد الکترونیکی آن است. برد الکترونیکی وظیفه بسیار مهمی را در جاروبرقی های نسل جدید برعهده دارد. آسیب به برد الکترونیکی می تواند سبب افزایش انرژی مصرفی جاروبرقی و مختل شدن عملکرد کلی دستگاه شود. این برد وظیفه کنترل سرعت موتور، افزایش و کاهش میزان مکش، دریافت دستورات از طریق کلیدهای روی بدنه، کنترل ولتاژ ورودی به دستگاه، کنترل سنسورها و … را بر عهده دارد.

یکی از نشانه های آسیب به برد الکترونیکی این است که با چرخاندن ولوم، قدرت مکش دستگاه کم و زیاد نمی شود. در این صورت برای جلوگیری از آسیب های دیگر حتما باید برد الکترونیکی توسط تکنسینی ماهر عیب یابی و تعمیر شود.

خرابی پتانسیومتر

پتانسیومتر همان مقاومت متغیر است. پتانسیومتر به عنوان یکی از اجزای برد الکترونیکی وظیفه تغییر جریان هادی ترایاک را بر عهده دارد. اگر پتانسیومتر به هر دلیلی آسیب ببیند، مکش دستگاه تغییر نمی کند. اگر با تغییر دکمه تنظیم مکش، میزان مکش دستگاه کم و زیاد نشد، یکی از مهم ترین نشانه هایی که باید توسط تکنسینی ماهر بررسی شود، پتانسیومتر روی برد الکترونیکی است.

به عبارت ساده تر از پتانسیومتر برای کنترل تقویت کننده ها استفاده می شود. از آن جایی که پتانسیومتر مقاومت متغیر است، با استفاده از قرار دادن میزان مناسب مقاومت در مسیر راه اندازی موتور، امکان کاهش و یا افزایش دور موتور فراهم می شود. در واقع با چرخاندن اهرمی که به پایه متحرک این قطعه وجود دارد، می توان دور موتور جاروبرقی را تغییر داد.

خرابی ترایاک

ترایاک قطعه سیاه رنگی در نزدیکی برد الکترونیکی است. این قطعه که به آن نیمه هادی سوئیج هم می گویند؛ از سه قطعه تشکیل شده است و مقاومت متغیر را از روی پتانسیومتر می خواند. زمانی که ترایاک می سوزد، باعث می شود که با چرخاندن ولوم، مکش دستگاه تغییری نکند. این قطعه برای کنترل دور موتور یا کنترل روشنایی و در بعضی جاها هم به عنوان رله از آن استفاده می شود. از آن جایی که ترایاک قطعه ای حساس است، خرابی زیادی دارد. به همین دلیل برای تعویض آن حتما باید تست آن را بلد باشید. توصیه می شود برای تعویض این قطعه از کمک متخصصان استفاده کنید.

خرابی دیمر

دیمر قطعه الکترونیکی برد است که برای کم و زیاد شدن مقدار مکش جاروبرقی مورد استفاده قرار می گیرد. خرابی این قطعه رابطه مستقیمی با آسیب به ترایاک دارد. ترایاک یکی از اصلی ترین اجزای دیمر است که مانع عبور قسمتی از موج متناوب ولتاژ ورودی می شود. دیمرها ولتاژ ورودی به دستگاه را کم می کنند و از این طریق مصرف انرژی جاروبرقی را کاهش می دهند. آسیب به دیمرها، می تواند یکی از دلایل کم و زیاد شدن خود به خود ولوم جاروبرقی ال جی باشد.

خرابی دیود

وظیفه ای که دیود در جاروبرقی های ال جی بر عهده دارد، وظیفه مهمی است. این قطعه با کاهش ولتاژ ورودی به موتور، مکش را کاهش می دهد. در صورتی که دیود خراب باشد، زمان تغییر مقدار ولوم کم و زیاد دستگاه، تغییری در میزان مکش ایجاد نمی شود. در این صورت دستگاه به صورت خود به خودی کار می کند و میزان ولوم جاروبرقی ال جی به صورت خود به خود کم و زیاد می شود.

سایر دلایل

علاوه بر نکاتی که گفته شد، ممکن است عوامل دیگری نیز در تغییر خود به خود میزان ولوم ال جی تاثیر داشته باشند. ممکن است مقاومت های محدود کننده جریان و ولتاژ ورودی خراب شده باشند و نیاز به تعمیر داشته باشند. همچنین در برخی موارد خرابی خازن ها و مقاومت ها نیز باید بررسی شوند.

از دیگر قطعات برد الکترونیکی که می تواند در تنظیم مقدار مکش جاروبرقی تاثیر بگذارد، دایاک است. دایاک با تولید پالس هایی، باعث تنظیم جریان ورودی موتور شده و قدرت موتور و قدرت مکش را کنترل می کند. در نتیجه آسیب دیدگی دایاک، یکی از دلایل کم و زیاد شدن خود به خود ولوم جاروبرقی ال جی است.

رفع کم و زیاد شدن خود به خود ولوم جاروبرقی به کمک متخصصان

دلیل اصلی کم و زیاد شدن خود به خود ولوم جاروبرقی ال جی آسیب به برد الکترونیکی و قطعات آن است. روشن نشدن جاروبرقی، کم و زیاد نشدن قدرت موتور، خاموش شدن دستگاه حین کار، کم و زیاد شدن خود به خودی مکش دستگاه، دیر روشن شدن دستگاه و جرقه زدن آن از نشانه های این مشکل هستند. در صورتی که با این علائم رو به رو شدید، به احتمال بسیار زیاد برد الکترونیکی یا قطعات آن آسیب دیده است. در چنین شرایطی برای جلوگیری از خسارت و آسیب های احتمالی بیشتر حتما باید از کمک یک تکنسین ماهر استفاده کنید.

این مقاله بخشی از مقالات آموزشی سایت الجی پشتیبان بوده است ، اگر تمایل دارید می توانید وارد لینک زیر شوید و این مقاله را به طور کامل در لینک زیر مطالعه بفرمایید :

https://www.lgposhtiban.com/vacuum-cleaner/increasing-decreasing-volume/

همچنین اگر در خصوص تعمیر جاروبرقی ال جی نیاز به مشاوره تخصصی دارید یا لازم است تا دستگاه شما توسط تعمیرکار متخصص جاروبرقی ال جی بررسی و تعمیر شود . می توانید با نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی الجی پشتیبان در تماس باشید .


چهارشنبه 03 خرداد 1402 - 08:34
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group