آهنگ جدید و فوق العاده ی فرید سارگن به نام تا مغز استخونم

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 688
نویسنده پیام
khaz آفلاین


ارسال‌ها : 1
عضویت: 21 /6 /1392


آهنگ جدید و فوق العاده ی فرید سارگن به نام تا مغز استخونم

Farid Sargon - Ta Maghze Ostokhoonam

http://www.blogdehi.com/upload/uploads/137866281755731.mp3


پنجشنبه 21 شهریور 1392 - 02:33
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
sajad آفلاین



ارسال‌ها : 11
عضویت: 13 /6 /1392


آهنگ جدید و فوق العاده ی فرید سارگن به نام تا مغز استخونم

ممنون اهنگ زیبایی بود


امضای کاربر : mozaal.ir
پنجشنبه 21 شهریور 1392 - 03:06
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
khanevadehh آفلاین



ارسال‌ها : 32
عضویت: 7 /9 /1395
تشکرها : 1

آهنگ جدید و فوق العاده ی فرید سارگن به نام تا مغز استخونم

زیبا بود


امضای کاربر : مشاوره خانواده مشاوره ازدواج بیش فعالی مشاوره کودک استرس تدریس خصوصی معلم زبان ریاضی فیزیک کنکور دبستان دیزی سرای بچه محل امامزاده قاسم
پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 - 13:00
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
khanevadehh آفلاین



ارسال‌ها : 32
عضویت: 7 /9 /1395
تشکرها : 1

آهنگ جدید و فوق العاده ی فرید سارگن به نام تا مغز استخونم

سپاس


امضای کاربر : مشاوره خانواده مشاوره ازدواج بیش فعالی مشاوره کودک استرس تدریس خصوصی معلم زبان ریاضی فیزیک کنکور دبستان دیزی سرای بچه محل امامزاده قاسم
دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 - 14:16
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
nazgol1369 آفلاین



ارسال‌ها : 249
عضویت: 14 /11 /1398


سیستم اطفاء حریق

سیستم اطفاء حریق : رشد روزافزون جمعیت و نیاز به مسکن و همچنین گسترش اماکن اداری، تجاری و …در کلانشهر افزایش ساخت وساز را به دنبال داشته است.با استناد به آمار و ارقام حوادث متأسفانه عدم آگاهی از اصول ایمنی ساختمانها و بعضاًکوتاهی افراد مسئول، هرساله حوادث و سوانح تلخ بسیاری را موجب شده و خسارات مالی و جانی فراوانی را به شهروندان محترم تحمیل مینماید

به مجموعه اقداماتی که جهت اطفا حریق و یا کنترل حریق صورت میگیرد سیستم اطفا حریق میگویند. اطفاء حریق به دو دسته کلی اطفاء حریق دستی وسیستم اطفا حریق اتوماتیک تقسیم بندی میشوند.-

رایزرلوله عمودی سیستم اطفا حریق : مربوط به سیستم اطفا حریق آتشنشانی(لوله ایستاده، شبکه اسپرینکلر یا مشترک) که ممکن است به صورت خشک، تر یا ترکیبی اجرا شود

.رایزر خشک سیستم اطفاء حریق :رایزر خشک لوله ای است به شکل عمودی که در حالت عادی خالی از آب بوده و در هر طبقه به یک خروجی متصل میگردد. رایزرخشک به آب شهری یا منبع تأمین آب متصل نبوده و به وسیله ورودیهای پیشبینی شده میتواندتوسط پمپهای خودروی آتشنشانی تغذیه شود. این رایزر به آتشنشانهااجازه میدهدبدون اتلاف وقت برای لوله کشی عمودی ازمحل خودروی آتشنشان تا طبقات فوقانی ساختمان، به راحتیو با استفاده از یک بند لوله استاندارد آتشنشانی ،آتشسوزی را در هر طبقه ساختمان مهار نمایند.

رایزر تر سیستم اطفاء حریق : رایزر تر همواره دارای آب بوده و به منبع تأمین آب سیستم اطفای حریق ساختمان متصل است. در این روش امکان تغذیه سیستم توسط پمپ خودروی آتشنشانی وجود ندارد.

رایزر ترکیبی سیستم اطفاء حریق :در سیستم ترکیبی، لوله عمودی رایزر همواره دارای آب بوده و به منبع تأمین آب سیستم اطفاء حریق متصل است. علاوه بر آن این سیستم دارای انشعاب مخصوص خودروهای آتشنشانی بوده که در صورت نیاز میتواندتوسط پمپ خودروهای آتشنشانی تغذیه گردد.

رایزر مشترک سیستم اطفا حریق : در این روش تنها یک رایزر جهت تأمین آب سیستم اطفا حریق اسپرینکلر و همچنین سیستم لوله ایستاده استفاده میشود .استفاده از این روش مستلزم رعایت سایز مناسب و همچنین نکات طراحی مربوط به نحوه انشعاب گیری میباشد.

اطفاء حریق لوله ایستاده (Standpipe):آرایشی از لوله کشی، شیرآلات،اتصالات شیلنگ و سایر تجهیزات نصب شده در ساختمان یا سازه با اتصالات شیلنگ که به گونه ایجاد نمایی شده اند که توانایی تخلیه آب به منظور اطفاء حریق ، حفاظت از متصرفین و همچنین حفاظت از سازه و محتویات آن را داشته باشند


شنبه 09 مرداد 1400 - 14:17
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
mahsa733 آفلاین



ارسال‌ها : 470
عضویت: 24 /8 /1397


نرم افزار فست فود

شخصی که حسابداری رستوران را انجام می‌دهد باید با مفاهیم انبار، مواد اولیه و محاسبه هزینه‌ها بر روی تک تک محصولات رستوران آشنا باشد

و با توجه به ریزه‌کاری‌های این حرفه، محاسبه قیمت تمام شده برای حسابداران کاری بس دشوار می‌تواند باشد.مواردی از حسابداری که برای تولید و

فرآیند حسابداری قیمت تمام شده مورد نیاز است شامل محاسبه مواد اولیه،هزینه حقوق کارگران، پرسنل واجاره محل رستوران و تولید و نرخ سربار

تولید است.

در اکثر رستوران‌های ایرانی و فرنگی انواع غذاها و دسر و سالاد با دستور پخت‌‌های مختلف ارائه می‌شود.که در بسیاری از غذاها مواد اولیه، حقوق و

نرخ سربار مشترک است.

مثلا در خورشت‌ها وانواع کباب‌ها مواد اولیه گوشتی مشترک است، در انواع پلوها برنج و روغن و نمک و ادیه هم مشترک است

و…

تقریبا هیچ چیز در دنیا نمی‌تواند زمان‌دارتر و کسل‌کننده‌تر از وارد کردن اطلاعات در نرم افزار و کار با نرم افزار باشد. یک نرم افزار رستوران خوب باید به راحتی قابل استفاده باشد و این فرآیند را با سازمان‌دهی و ایجاد زمینه مناسب به هنگام ورود داده به خوبی پیاده‌سازی کند.

اگر نرم افزار حسابداری رستوران به نرم افزار رستورانی متصل باشد.

دیگر لازم نیست اطلاعات را به صورت دستی وارد شود و اطلاعات به راحتی جا به جا می‌شود.

حال باید در نظر گرفت در یک رستوران 30 مدل غذا تولید و 15مدل سالاد و دسر سرو آماده و به مشتریان ارائه می‌شودو حسابدار مجموعه قرار است.قیمت تمام شده این غذاها را محاسبه کند واقعا این محاسبه کاری بس دشوار و طاقت‌فرسا می‌تواند باشد.

دیگر نرم افزار های پرکاربرد در این حوزه:

نرم افزار کافی شاپ

نرم افزار فست فود


دوشنبه 13 دی 1400 - 14:17
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group