loading...
موزال دانلود|دانلود فیلم|دانلود سریال|دانلود اهنگ|دانلود مداحی
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
چرا از لیوان یکبار مصرف کاغذی استفاده کنیم؟ 0 4 kian2137
بهترین جراح مغز و اعصاب در سنندج چه کسی است؟ 0 5 dr-peymanzandi
گاترها بر اساس جنس خود به چند دسته تقسیم می شوند ؟ 0 31 showerdrain
سردرد چیست و چگونه سردرد را درمان کنیم ؟ 0 30 dr-peymanzandi
جراح ستون فقرات چه کسی است؟ 0 33 dr-peymanzandi
جراح مغز و اعصاب چه کسی هست ؟ 0 29 dr-peymanzandi
فروش لیوان کاغذی به صورت عمده چگونه است ؟ 0 34 sj-cup
مزون لباس با قیمت مناسب 3 261 masterico
داستان خواندنی عشق در بیمارستان 6 251 masterico
مجرب ترین وکیل حقوقی 1 90 masterico
جوکهای جدید و خنده دار تلگرام (5) 3 358 masterico
مجرب ترین مشاوره حقوقی 7 170 masterico
قیمت باربیکیو 1 55 masterico
شناخت بلبرینگ 10 257 masterico
عکس جدید امین حیایی با همسرش 3 475 masterico
متن آهنگ زوده از احسان تهرانچی 10 448 masterico
خدمات تولید و چاپ لیوان های کاغذی در تهران 0 31 sj-cup
گاتر و کفشور خطی چه کارایی هایی در صنعت ساختمان دارند ؟ 0 55 showerdrain
قطعات صنعتی مانند گاتر، گریتینگ، کفشور خطی، چه کارایی در صنعت دارند؟ 1 54 lesliepal
معرفی دکتر پیمان زندی 0 52 dr-peymanzandi
موزال بازدید : 541 شنبه 27 تیر 1394 نظرات (0)

1_برای دریافت لیكوپن ، گوجه فرنگی پخته مصرف كنید. - تبیان
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=2063
30 آوريل 2003 برای دریافت لیکوپن گوجه فرنگی پخته بخورید بسیاری از رنگدانه های گیاهی* مفید موجود در میوه ها وسبزی ها، (آنتی اکسیدان ها) می باشند که بدن ما برای ترمیم لیکوپن در سایر سبزیجات و میوه های رنگ روشن مثل هندوانه و گریپ فروت سرخ نیز وجود دارد. شاید شما از خوردن گوجه فرنگی خام لذت بیشتری ببرید.
برای دریافت لیكوپن ، گوجه فرنگی پخته مصرف كنید. - تبیان

2_گوجه فرنگی و خواص آن را بهتر بشناسید - مجله پزشکی دکتر سلام
http://www.hidoctor.ir/22536_گوجه-فرنگی-و-خواص-آن-را-بهتر-بشناسید.html/
22 آوريل 2014 یکی از سبزیجاتی که می توان گفت قدمت دیرینه دارد ، گوجه فرنگی است. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی یک آنتی اکسیدان قوی است که خطر ابتلا به اما قابلیت جذب کاروتن های موجود در گوجه فرنگی بر اثر پختن بیشتر می شود.
گوجه فرنگی و خواص آن را بهتر بشناسید - مجله پزشکی دکتر سلام

3_نکاتی در رابطه با ارزش غذایی کباب - مجله پزشکی دکتر سلام
http://www.hidoctor.ir/20295_نکاتی-در-رابطه-با-ارزش-غذایی-کباب.html/
6 آوريل 2014 هویج پخته شده هم درست مثل گوجه فرنگی، پخته اش بهتر است و آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به هویج خام دارد. پختن هویج همراه با مقدار کمی روغن 
نکاتی در رابطه با ارزش غذایی کباب - مجله پزشکی دکتر سلام

4_آشنایی با 5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر پیاز - همشهری آنلاین
http://www.hamshahrionline.ir/details/174943
24 ژوئن 2012 با ما همراه باشید تا بگوییم این ماده‌ی غذایی چه خواصی دارد و چگونه باید از آن استفاده کنید پیاز را به صورت خام یا پخته وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید؛ اما توجه داشته برای استفاده بیشتر از آنتی‌اکسیدان‌ها از پیاز قرمز یا زرد استفاده کنید. آشنایی با 10 دلیل برای مصرف گوجه‌فرنگی · آشنایی با 4 دلیل خوب برای 
آشنایی با 5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر پیاز - همشهری آنلاین

5_گوجه فرنگی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/گوجه_فرنگی
گوجه فرنگی به تیرهٔ سیب‌زمینیان تعلق دارد و از گیاهان چندساله است. نخستین کتاب آشپزی کشف شده که شامل دستورهایی برای پخت غذا با گوجه فرنگی که گوجه فرنگی سمی است، و به طور کلی این گیاهان بیش‌تر جنبهٔ زینتی داشتند تا مصرف خوراکی. .. میزان این آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها در برخی رقم‌های پرورش داده‌شده نسبت به 
گوجه فرنگی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

6_جام نیوز :: JamNews - مفید ترین مواد برای ضد‌عفونی‌کردن پوست
http://www.jamnews.ir/detail/News/490822
11 ژوئن 2015 گوجه‌فرنگی پخته به نسبت گوجه خام آنتی اکسیدان بیشتری دارد که از ویتامین ث است که به عنوان بهترین آنتی اکسیدان طبیعی شناخته می‌شود.
جام نیوز :: JamNews - مفید ترین مواد برای ضد‌عفونی‌کردن پوست

7_مدآنلاین | این خوراکی‌های ضد‌عفونی‌کننده پوست
http://modeonline.ir/pages/news-6133-_این_خوراکیهای_ضدعفونیکننده_پوست_.aspx
10 ژوئن 2015 رب گوجه‌فرنگی. گوجه‌فرنگی پخته به نسبت گوجه خام آنتی اکسیدان بیشتری دارد که به ضد عفونی کردن نقاط مختلف بدن مثل پوست و ریه کمک 
مدآنلاین | این خوراکی‌های ضد‌عفونی‌کننده پوست

8_پخته شده این سبزیجات مغذی تر است - ایران ویج
http://www.iranvij.ir/1855811/cooked-vegetables
18 آوريل 2015 سبزیجات, سبزیجات پخته, خواص سبزیجات پخته, پختن سبزیجات, خواص سبزیجات. می‌شوند که فواید زیادی دارد زیرا خواص آنتی‌اکسیدانی قوی دارد. مواد مغذی گوجه‌فرنگی، اسفناج، هویج، مارچوبه و قارچ به‌صورت پخته بیشتر می‌شود.
پخته شده این سبزیجات مغذی تر است - ایران ویج

9_گوجه فرنگی علاوه بر پیشگیری از سرطان، فشارخون و آرتروز ٍ، در
http://www.pezeshk.us/?p=18461
6 نوامبر 2009 خواص گوجه فرنگی خام با پخته آن فرق دارد و اینکه عده‌ای می‌گویند گوجه فرنگی برای کبد مفید و این عامل موثر لیکوپن نام دارد که یک آنتی اکسیدان است و باعث قرمز رنگ شدن میوه و سبزیجات می مطالب مرتبط جهت مطالعه بیشتر.
گوجه فرنگی علاوه بر پیشگیری از سرطان، فشارخون و آرتروز ٍ، در

10_گوجه فرنگي سرشار از ويتامين‌ هاي A B،C - روزنامه آفرینش
http://afarineshdaily.ir/afarinesh/News.aspx?NID=80408
12 آوريل 2011 گوجه‌ فرنگي مقدار زيادي کاروتنوييد دارد که مهمترين آن ليکوپن است. ليکوپن موجود در گوجه ‌فرنگي يک آنتي‌ اکسيدان قوي است که خطر ابتلا به مي ‌رود اما قابليت جذب کاروتن‌ هاي موجود در گوجه‌ فرنگي بر اثر پختن بيشتر مي ‌شود.
گوجه فرنگي سرشار از ويتامين‌ هاي A B،C - روزنامه آفرینش

11_جام‌جم سرا | خواص گوجه فرنگی پخته برای قلب
http://sara.jamejamonline.ir/NewsPreview/1407351071589802541
6 مارس 2014 نتیجه مطالعه دانشمندان ایتالیایی نشان می‌دهد گوجه فرنگی پخته بیش از نوع خام مفید است و اثرات قابل توجهی نیز در پیشگیری از ابتلا به اختلالات قلبی دارد. که گوجه فرنگی پخته شده بیش از نوع خام آن دارای مواد آنتی اکسیدان به ویژه میزان لیکوپین موجود در خونشان بیشتر بود کمتر در معرض سکته بوده اند.
جام‌جم سرا | خواص گوجه فرنگی پخته برای قلب

12_10 نکته خواندنی درباره گوجه فرنگی - باباجون دانستنی ها
http://babadanestani.blogfa.com/8804.aspx
گوجه‌فرنگي انواع مختلفي دارد و حدود 16 نوع آن در بازار به فروش مي‌رسد. 3- ليكوپن موجود در گوجه‌فرنگي، نوعي آنتي‌اكسيدان است كه مانع ايجاد كلسترول بد خون توجه داشته باشيد مصرف گوجه‌فرنگي پخته، موجب جذب ليكوپن بيشتري در بدن مي‌شود.
10 نکته خواندنی درباره گوجه فرنگی - باباجون دانستنی ها

13_فواید گوجه فرنگی - سلامت - آکاایران
http://tandorosti.akairan.com/tag/فواید گوجه فرنگی/
خواص گوجه فرنگی پخته,خواص گوجه فرنگی در بارداری,فواید گوجه فرنگی,فواید بیشتر مصرف آن برای آقایان توصیه می شود لیکوپن، آنتی اکسیدان و رنگدانه موجود آب گوجه فرنگی برای حفظ تراکم و سلامت بافت استخوان فواید قابل ملاحظه ای دارد.
فواید گوجه فرنگی - سلامت - آکاایران

14_سبزیجات را خام مصرف کنیم یا پخته؟ - آکا
http://tandorosti.akairan.com/health/vegetable-health/201332317366.html
خواص سبزیجات,برمی,خواص سبزیجات خام یا پخته ,خواص دارویی سبزیجات خام یا بله، وقتی گوجه فرنگی را می پزید، بدنتان لیکوپین ضدسرطان بیشتری از آن جذب می کند. این چای طعم ملایمی دارد و دارای مزایای بی حد و حصری است که باهم این مزایا را می . آنتی اکسیدان انار حدود سه برابر بیشتر از سایر میوه ها و سبزیجات است.
سبزیجات را خام مصرف کنیم یا پخته؟ - آکا

15_10 دلیل برای مصرف گوجه‌فرنگی - سیمرغ
http://seemorgh.com/health/nutrition/food-properties/134719-134719/
9 جولای 2012 5- گوجه‌فرنگی حاوی 3 آنتی اکسیدان بسیار مهم است: بتا-کاروتیئن (که فعالیت ویتامین A را در بدن دارد)، ویتامین E، و ویتامین C. چربی‌های مفید مثل آوکادو یا روغن زیتون، مصرف شود، جذب کارتینوئیدهای گیاشیمیایی در گوجه‌فرنگی، 2 تا 15 مرتبه بیشتر می‌شود. در این مورد، بهتر است گوجه‌فرنگی پخته باشد.
10 دلیل برای مصرف گوجه‌فرنگی - سیمرغ

16_ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ
http://sinahospital.tums.ac.ir/images/editor/File/pdf/neda e tandorosti/tomatoes.pdf
ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ و ﻟﻴﻜﻮﭘﻦ. ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ ﻣﻘﺪار زﻳﺎدي ﻛﺎروﺗﻨﻮﻳﻴﺪ دارد ﻛﻪ ﻣﻬﻢ ﺗﺮﻳﻦ آن ﻟﻴﻜﻮﭘﻦ آﻧﺘﻲ اﻛﺴﻴﺪان ﻫﺎ ﺑﻪ ﺗﺮﻣﻴﻢ آﺳﻴﺐ ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺗﻮﺳﻂ رادﻳﻜﺎل ﻫﺎي آزاد در ﺑﺪن. اﻳﺠﺎد ﺷﺪه، ﻛﻤﻚ ﻓﺮﻧﮕﻲ ﺑﺮ اﺛﺮ ﭘﺨﺘﻦ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﻲ ﺷﻮد . اﮔﺮ.
ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ

17_۹ ماده غذایی که با آسیب اشعه‌های UV مقابله می‌کند - سرخاب سفیداب
http://sorkhabsefidab.com/skin/foods-that-fight-photodamage/
8 مه 2015 وقتی گوجه فرنگی پخته شود، راحت‌تر جذب می‌شود، زیرا این فرایند به آزاد کردن بعنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی و ضد التهاب عمل می‌کند، در برابر اشعه‌های UV انتخاب شما پرتقال باشد، اما فلفل دلمه‌ای قرمز ویتامین C بیشتری دارد!
۹ ماده غذایی که با آسیب اشعه‌های UV مقابله می‌کند - سرخاب سفیداب

18_مقاومت پوست با خوردن رب گوجه‌فرنگی | زیباشو دات کام
http://www.zibasho.com/archives/1794
همچنین در پوست این افراد میزان بسیار بیشتری پروکلاژن مولکول ساختاردهنده و نرم کننده پوست وجود داشت. بر اساس این تحقیق، گوجه فرنگی زمانی که پخته می‌شود آنتی اکسیدان لیکوپن با بالاترین غلظت در آن وجود دارد. لسلی رودس 
مقاومت پوست با خوردن رب گوجه‌فرنگی | زیباشو دات کام

19_تغذیه و سرطان پروستات - گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه -
http://www.behdadipour.com/index.php?ToDo=ShowArticles&AID=3620
ازمیان مایعات، چای سبز دارای مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان ها به نام پلی فنول ها است نکته جالب در مورد لیکوپن این است که "پختن" گوجه فرنگی،غلظت لیکوپن موجود در گوجه فرنگی تازه مصرف کرد،بلکه خوردن گوجه فرنگی پخته اثر بهتری دارد و ضد سرطان همچون ایندول ها و سولفورافان ها هستند بیشتر در رژیم غذایی گنجانده شوند.
تغذیه و سرطان پروستات - گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه -

20_دانستنی‌های لازم‌ درباره رب‌ گوجه‌فرنگی - بیتوته
http://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/qua-tomato-sauce.html
در واقع نوعی آنتی‌اكسیدان به نام «لیكوپن» مسوول ایجاد رنگ قرمز در گوجه‌فرنگی است كه معمولا لیكوپن گوجه‌فرنگی زمانی بیشترین تاثیر را دارد كه كمی حرارت دیده تا فرنگی در معرض فرآیند حرارتی قرار گیرد، علاوه بر آن كه اصطلاحا پخته می‌شود، 
دانستنی‌های لازم‌ درباره رب‌ گوجه‌فرنگی - بیتوته

21_معجزه آب گوجه فرنگی را بدانید! - بیتوته
http://www.beytoote.com/health/prevention/miracle2-know.html
از مدت ها پیش نقش لیکوپن به عنوان یک آنتی اکسیدان در پیشگیری از سرطان در گوجه ‌فرنگی سبز و نارس ماده‌ای سمّی به نام سولانین وجود دارد كه خوردن آن موجب توجه داشته باشید مصرف گوجه‌فرنگی پخته،موجب جذب لیكوپن بیشتری در بدن می‌شود.
معجزه آب گوجه فرنگی را بدانید! - بیتوته

22_لطافت پوست - پیک شرق
http://peykeshargh.ir/news/Details/13
رعایت برخی نکات خاص در مورد پوست اهمیت خاصی دارد. برای آشنایی بیشتر با هرم اینجا و اینجا را کلیک کنید. به صورت خام و تازه مصرف نمود، چون حرارت و نگهداری در یخچال و فریزر میزان آنتی‌اکسیدان آن ها را کاهش می‌دهد؛ البته گوجه فرنگی ، ذرت و هویج استثنا هستند. روش پخت غذا پخت غذا نیز تاثیر جدی بر روند پیری پوست دارد.
لطافت پوست - پیک شرق

23_گروه تولیدی صنعتی یک و یک 1&1 - رب گوجه فرنگی
http://1and1group.com/new/fa/entries?section=4&category=&entry=21
رب گوجه فرنگی از فرآورده های غذایی تبدیلی است که به عنوان عصاره گوجه فرنگی در مقایسه با گوجه فرنگی خام، تاثیر بیشتری از نظر قدرت آنتی اکسیدانی دارد. در گوجه فرنگی مخصوصا گوجه فرنگی پخته شده (رب) تاثیر محسوسی در جلوگیری از 
گروه تولیدی صنعتی یک و یک 1&1 - رب گوجه فرنگی

24_اردیبهشت 1390 - میوه خواری ، fruitarian lifestyle
http://vegan.blogfa.com/1390/02
اغذا سرشار از آنتی اكسیدان بیشترین تأثیر را در سلامت پوست دارد؛ . جمله رنگ قرمز تيره در ميوه‌هايي مانند گيلاس، آلبالو و گوجه فرنگي، رنگ نارنجي در هويج، رنگ اگر خام خوار هستید از جوانه ها و اگر گیاه پخته خوار هستید از حبوبات مختلف پخته شده 
اردیبهشت 1390 - میوه خواری ، fruitarian lifestyle

25_ارتباط تغذيه و سرطان - Professor Soltanzadeh
http://www.professorsoltanzadeh.com/new/saratan taghzie.htm
بدن انسان به عناصر مختلفي نياز دارد که توسط خوراکيهايي که ميخوريم فراهم ميشود. سرطان لوزالمعده و آنتي اکسيدان انجام شد،نشان ميدهد که ليکوپن خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش ميدهد و گوجه فرنگي پخته شده حاوي ليکوپن بيشتري است.
ارتباط تغذيه و سرطان - Professor Soltanzadeh

26_تلخی انتظار.
http://avalkalat.blogfa.com/
یکی از تحقیقات نشان داده است، مردانی که پنج بار یا بیشتر در هفته از این بیشتر است و هر چه ذرت بیشتر پخته شود، میزان این آنتی‌اکسیدان نیز بیشتر خواهد بود. یک فلفل متوسط، فقط ۳۲ کالری دارد، اما دارای حجم عظیمی از ویتامین سی است که از انجام تمرینات ورزشی، مصرف آب گوجه‌فرنگی بهتر و موثرتر از نوشابه‌های انرژی‌زا 
تلخی انتظار.

27_رها جستار - خواص خوراکیها
http://z1raha.blogfa.com/category/44/خواص-خوراکیها
24 آگوست 2013 ماده‌ای سمی به نام سولانین در گوجه‌فرنگی سبز و نارس وجود دارد که خوردن آن موجب مسمومیت به دلایل بسیاری باید این سبزی پرخاصیت و سرشار از آنتی‌اکسیدان مصرف شود که در این شود، جذب کارتینوئیدهای گیاشیمیایی در گوجه‌فرنگی، 2 تا 15 مرتبه بیشتر می‌شود. در این مورد، بهتر است گوجه‌فرنگی پخته باشد.
رها جستار - خواص خوراکیها

28_ده نوع میوه و سبزی با خواص فوق العاده | نکات تناسب اندام
http://fitnesstips.ir/ده-نوع-میوه-و-سبزی-با-خواص-فوق-العاده/
7 ا کتبر 2013 مثلا تمشک ، بیشتر از هر ماده غذایی ، انتی اکسیدان آنتوسیانین دارد که . را دارد با پختن و کنسرو کردن گوجه فرنگی ، لیکوپن آن از بین نمی رود .
ده نوع میوه و سبزی با خواص فوق العاده | نکات تناسب اندام

29_تغذیه در مبتلایان به ام اس - انجمن مولتیپل اسکروزیس ایران
http://www.iranms.ir/fa/contents/about-MS/taghzie/تغذیه.در.مبتلایان.به.ام.اس.html
غذایی سالم و صحیح در بیماران مبتلاء به ام اس از سایر افراد اهمیت بیشتری دارد. از موارد زیر است : ۱ لیوان سبزی خام خرد شده ( مثل هویج ، کاهو ،کلم و گوجه فرنگی ) به نوع پخته ارجحیت دارد چرا که به علت داشتن ویتامین های آنتی اکسیدان باعث کند 
تغذیه در مبتلایان به ام اس - انجمن مولتیپل اسکروزیس ایران

30_روش کاهش ابتلا به سرطان پروستات | شبکه بهداشت و درمان تیران و کرون
http://tiranhealth.mui.ac.ir/روش-کاهش-ابتلا-سرطان-پروستات
(یک دوم فنجان گوجه فرنگی پخته شده یک سهم محسوب می شود) *مصرف غذاهای حیوانی چرب از قبیل *غذاهای حاوی گوجه فرنگی پخته شده مانند انواع سس های گوجه فرنگی را که یک آنتی اکسیدان مهم بنام لیکوپن برای پیشگیری از سرطان پروستات در انها وجود دارد تا ۵ سهم افزایش دهید. لزومی به مصرف بیشتر لبنیات یا مکمل کلسیم نیست.
روش کاهش ابتلا به سرطان پروستات | شبکه بهداشت و درمان تیران و کرون

31_پنج رنگ مهم برای تغذیه - خوی آنلاین
http://khoyonline.com/shownews/پنج رنگ مهم برای تغذیه/349
24 ژوئن 2015 آنتی‌اکسیدان‌ها در واقع سربازان خوب بدن برای مبارزه با مواد مضری به نام رادیکال آزاد بدن دارند و ممکن است با تولید واکنش زنجیره‌ای باعث تخریب بیش‌تری شوند. در اطراف ما رادیکال‌های آزاد زیادی وجود دارد که شامل هوای آلوده، دود سیگار، انواع بهتر است از گوجه‌فرنگی پخته به‌جای نوع خام آن استفاده شود، زیرا که در اثر 
پنج رنگ مهم برای تغذیه - خوی آنلاین

32_IRANDR.NET | جامعه پزشکان ایران|خواص میوه ها و سبزیجات|هندوانه
http://irandr.net/index.php?option=subjects_cat_details&id=1690
لیكوپن آنتی اكسیدان قوی است كه در گوجه فرنگی بخصوص محصولات پخته آن، هندوانه و انبه به مقدار فراوان وجود دارد و جذب آن از محصولات پخته گوجه فرنگی مثل سس و رب 
IRANDR.NET | جامعه پزشکان ایران|خواص میوه ها و سبزیجات|هندوانه

33_پوست خود را با تغذیه زیبا کنید - Herbex
http://www.herbex.ir/پوست-خود-را-با-تغذیه-زیبا-کنید/
ویتامین E مهم ترین آنتی اکسیدان محلول در چربی در سلول است که در حفظ رطوبت و شفافیت مرکبات، فلفل دلمه ای، انواع کلم، اسفناج، گوجه فرنگی، سیب زمینی، توت شدن بیشتر است)، ژنتیک و دیگر عوامل موثر مثل نوع رژیم غذایی بستگی دارد. اما بهتر است مدت زمان پخت مواد غذایی را کاهش دهید و از سرخ کردن زیاد غذاها و پختن آن ها 
پوست خود را با تغذیه زیبا کنید - Herbex

34_Critical Care Nursing - # تغذیه #
http://www.ccn90.blogfa.com/cat-6.aspx
آنتي‌اكسيدان‌ها و بويژه نوعي از آنها كه فلاونوئيد نام دارد، راديكال‌هاي آزادي را كه به .. در مقایسه با گوجه فرنگی خام، تاثیر بیشتری دارد، چرا که گوجه فرنگی پخته شده، 
Critical Care Nursing - # تغذیه #

35_ایسنا - پوست این میوه‌ها را بخورید
http://isna.ir/fa/news/93071307233/پوست-این-میوه-ها-را-بخورید
5 ا کتبر 2014 پوست سیب به اندازه‌ نیمی از کل این میوه فیبر دارد. پوست سیب فواید بیشتری نسبت به ویتامین‌های داخل گوشت این میوه دارد. نوعی آنتی‌اکسیدان به نام «کورسِتین» که اغلب در پوست سیب یافت می‌شود پوست انبه را می‌توان خام یا پخته میل کرد. از آنجا که پوست هویج نیز مانند گوجه‌فرنگی همرنگ گوشت آن است، 
ایسنا - پوست این میوه‌ها را بخورید

36_روماتیسم - شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ملکشاهی
http://malekshahi.medilam.ac.ir/اخبار/tabid/8086/articleType/ArticleView/articleId/3395/---.aspx
17 مارس 2014 توجه داشته باشید که گوجه‌فرنگی پخته لیکوپن بیشتری آزاد می‌کند که به راحتی را گرفته، میزان آنتی‌اکسیدان‌ها را افزایش می‌دهد و غضروف‌ها را ترمیم می‌کند. به چاپ رسید نشان می‌دهد که روغن زیتون، تأثیری مشابه ایبوپروفن دارد.
روماتیسم - شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ملکشاهی

37_نکاتی ساده برای پخت پیتزایی سالم و خوش طعم | وبلاگ ورچین
http://blog.varchin.com/1394/02/20/7205
درست کردن پیتزا در خانه به کمی حوصله، علاقه و خلاقیت نیاز دارد. بهتر است خودتان سس گوجه فرنگی را با گوجه تازه درست کنید و از سس گوجه آماده که پر از شکر و مواد‌‌افزودنی است، استفاده نکنید. سس سیر کلم پیچ سرشار از کلسیم و یک آنتی‌اکسیدان قوی است. هرچه پنیر کم‌چرب‌ باشد، مرغوبیت و ارزش تغذیه‌ای بیشتری دارد.
نکاتی ساده برای پخت پیتزایی سالم و خوش طعم | وبلاگ ورچین

38_بهمن 1387 - نی نی به به
http://babyfood.blogfa.com/8711.aspx
زرده تخم مرغ + گوجه فرنگی رنده شده و پخته: ویتامین سی موجود در گوجه فرنگی به جذب آهن این غذای دو رنگ، بيشتر ويتامين هاي موردنياز بدن به جز ويتامين C را دارد و منبع سلنيم نيز يكي از آنتي اكسيدان هاي مهم مي باشد و راديكال هاي آزاد ناشي از سوخت 
بهمن 1387 - نی نی به به

39_خوردنی های ضد چروک را می شناسید؟ - الو دکتر
http://www.alodoctor.ir/articles/details/9778/خوردنی-های-ضد-چروک-را-می-شناسید؟
17 ژوئن 2015 این روزها لوازم آرایشی ضد چروک بیشتر شبیه موادخوراکی هستند تا لوازم زیبایی؛ از زیرا ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان قوی است و می‌تواند رادیکال‌های آزاد را- اتم‌ها و . سس گوجه‌فرنگی پخته و رب گوجه‌فرنگی، بهترین منبع لیکوپن است. نقاشی در دوران کودکی اهمیت بیشتری دارد زیرا روشی برای ابراز هیجانات و 
خوردنی های ضد چروک را می شناسید؟ - الو دکتر

40_در مصرف كنسروها دقت كنيد - www.zendegionline.ir , وب سایت موسسه
http://www.zendegionline.ir/inside.php?page=magnum&numid=99&cat=193&articleid=1581
آنچه هنگام مصرف رب گوجه‌فرنگی بسیار اهمیت دارد، استفاده از رب گوجه فرنگی با که خاصیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌فرنگی یا هویج پخته از نوع خام آنها بیشتر است.
در مصرف كنسروها دقت كنيد - www.zendegionline.ir , وب سایت موسسه

41_اسرار آشپزی برای افزایش فواید مواد غذایی - آبی روز
http://www.abirooz.com/nutrition/item/1609-اسرار-آشپزی-برای-افزایش-فواید-مواد-غذایی.html
لطفا برای سفارش ساخت گزارش ویدیویی از فعالیت خود و کسب اطلاعات بیشتر از به آنها بادرنجبویه و مرزنجوش اضافه شده است تا ۲۰۰ درصد آنتی‌اکسیدان بیشتری دارند. در دانشگاه فناوری تگزاس، پختن مواد غذایی حاوی سیب، آبلیمو یا گوجه فرنگی و یا از از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که در لایه خارجی و یا درست در زیر آن قرار دارد.
اسرار آشپزی برای افزایش فواید مواد غذایی - آبی روز

42_تفاوت گوجه فرنگی ارگانیک با گوجه فرنگی کشت صنعتی
http://mayadin.tehran.ir/default.aspx?tabid=176&ArticleId=3522
لیکوپن یک آنتی اکسیدان حیاتی است که فعالیت ضد سرطانی دارد. مقدار طبیعی لیکوپن موجود در گوجه فرنگی ارگانیک از سایر میوه ها و سبزیجات بیشتر است و در آنها می شود، در گوجه فرنگی زیست دسترسی لیکوپن در زمان پخت افزایش می یابد .
تفاوت گوجه فرنگی ارگانیک با گوجه فرنگی کشت صنعتی

43_نسخه PDF
http://salamatiran.com/pdf/salamat/222_28.pdf
كیلوكالري انرژي دارد و باید در میزان انرژي روزانه محاسبه شود. سيب زميني، پخته شود. گوجه فرنگي، منبع آنتی اکسيدان. مي دانید كه این سبزي قرمز رنگ منبع. آنتي اكسیدان ها استفاده كنید؛ به عالوه اگر مي توانید مقدار سیر غذایتان را كمي بیشتر.
نسخه PDF

44_خاصیت حبوبات - Shimi Zist :: شیمی زیست
http://www.shimizist.com/fa/page.php?rid=49
ویژگی تیره کدوییان · هندوانه · سبزیجات · خیار · گوجه فرنگی بیشترین ارزش غذایی حبوبات به پروتئین‌شان باز می‌گردد و برای افرادی که دچار سوءتغذیه از نظر انرژی یک واحد غذایی لپه پخته، حدود 231 کیلوکالری انرژی و 16 گرم پروتئین دارد. . این آنتی‌اکسیدان‌ها باعث کاهش آسیب کلسترول LDLتوسط رادیکال‌های آزاد و در نتیجه 
خاصیت حبوبات - Shimi Zist :: شیمی زیست

45_دانشجویان صنایع غذایی شهرضا
http://shahrezafood.blogfa.com/
دلایل زیادی وجود دارد که ما از یک فنجان چای داغ لذت ببریم. آنتی اکسیدان ها گروهی از ویتامین ها، مواد معدنی، آنزیم ها، مواد گیاهی و مصنوعی هستند که بافت ها یا . زیرا در طی پخت گوجه فرنگی مقدار لیکوپن بیشتری از سلول های گیاه آزاد می شود.
دانشجویان صنایع غذایی شهرضا

46_خواص سبزیجات | LocalFa.ir
http://localfa.ir/خواص-سبزیجات/
18 ساعت قبل آنتی اکسیدان دیگری به نام لیکوپن نیز در آن وجود دارد که علت رنگ جالب است بدانید که با پخته شدن گوجه فرنگی جذب این ماده مغذی بیشتر می شود.
خواص سبزیجات | LocalFa.ir

47_هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید +دستور پخت قورمه‌سبـزى - لقمه
http://www.loghme.com/Pages/News-1505.aspx
5 سپتامبر 2012 كم هستند كسانی كه با قورمه‌سبزی میانه خوبی ندارند كه بیشتر آنها از میان هر ملیتی ذائقه مخصوص به خودش را دارد، به‌‌عنوان مثال غذای كره‌ای تند و شیرین است. را سرخ نمی‌كنند و در خوزستان به قورمه‌سبزی رب گوجه‌فرنگی اضافه می‌كنند. . هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است.
هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید +دستور پخت قورمه‌سبـزى - لقمه

48_کدام سبزی ها به صورت پخته مواد مغذی تری دارند؟ : پزشکان ایران
http://www.pezeshkan.org/?p=38364
15 آوريل 2015 پخت هویج با مایکرو ویو و بخار پز کردن به حفظ مواد مغذی این گوجه فرنگی، اسفناج، هویج، مارچوبه و قارچ به صورت پخته بیشتر می حرارت دادن به هویج موجب افزایش کارتنوئید می شوند که فواید زیادی دارد زیرا خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد. پلی فونل از جمله مواد مغذی موجود در مارچوبه است که دارای آنتی اکسیدان 
کدام سبزی ها به صورت پخته مواد مغذی تری دارند؟ : پزشکان ایران

49_تغذیه در مادران باردار و شیرده - رژیم غذایی
http://www.foodregime.com/رژیم-غذایی/مقالات-رژیم-غذایی/156-تغذیه-در-مادران-باردار-شیرده.html
26 مارس 2012 یزدی، 1/2 لیوان حلیم یا غلات پخته، 1/2 برنج یا ماکارونی، 8 عدد بیسکویت یا کراکر متوسط، 4 لذا یک مادر باردار به آهن بیشتری نیاز دارد. توت فرنگی، کلم بروکلی، گل کلم، فلفل سبز، گوجه فرنگی ) استفاده کنید. . مرغ، گوشت ) وجود دارد که به عنوان آنتی اکسیدان ها عمل کرده و برای مادر شیرده ضروری هستند 
تغذیه در مادران باردار و شیرده - رژیم غذایی

50_همه چیز در باره پیتزا - ایران سلامت
http://forum.iransalamat.com/تهیه-غذاهای-متنوع-و-سالم-743/همه-چیز-در-باره-پیتزا-32755/
7 نوامبر 2010 و به اين ترتيب اولين پيتزاي مدرن - با گوجه‌فرنگي و پنير- پخته شد. انواع مختلفي از پيتزا وجود دارد كه بسته به سليقه آشپزو مصرف‌كننده آن اما هيچ كس به دو برش پيتزا بسنده نمي‌كند و ما معمولا بيشتر از اين مقدار سبزيجات ديگري كه در پيتزا مي‌توان استفاده كرد، زيتون است كه با داشتن مواد آنتي‌اكسيدان و 
همه چیز در باره پیتزا - ایران سلامت

51_برای داشتن چشمان سالم چه کنیم؟/ خوراکیهای مفید برای تقویت چشم
http://www.asriran.com/fa/news/99085/برای-داشتن-چشمان-سالم-چه-کنیم-خوراکیهای-مفید-برای-تقویت-چشم
اين مواد به عنوان آنتي اكسيدان عمل كرده و همچنين انواع خاصي از آنها ( كه بيشتر سبزيجات پخته مقادير بيشتري لوتئين دارند، زيرا پختن سبب شكسته شدن ديواره مواد آنتي اکسيداني هستند که علاوه بر کمک به اثر گذاري ويتامين C ، خود نيز فوايدي دارد. مركبات مثل پرتقال و ليمو ، فلفل دلمه اي، کيوي ، گوجه فرنگي ، توت فرنگي 
برای داشتن چشمان سالم چه کنیم؟/ خوراکیهای مفید برای تقویت چشم

52_تغذیه در مبتلایان به ام اس 2014 دسامبر - بنیاد امور بیماریهای خاص
http://www.cffsd.org/articles/924
علائم حساسیت به پروتئین گندم و جو بیشتر به شکل عوارض گوارشی بروز می کند از موارد زیر است : ۱ لیوان سبزی خام خرد شده ( مثل هویج ، کاهو ،کلم و گوجه فرنگی ) نوع پخته ارجحیت دارد چرا که به علت داشتن ویتامین های آنتی اکسیدان باعث کند 
تغذیه در مبتلایان به ام اس 2014 دسامبر - بنیاد امور بیماریهای خاص

53_آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ - آشپزی
http://ashpazi.persianblog.ir/page/75
تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب به عنوان مثال در گیاهی مثل گوجه فرنگی ماده ای بنام لیکوپن وجود دارد که اتفاقا با پخته بیماری شود اما خواص حیاتی بخش بسیاری دارد از جمله اینکه از نظر آنتی اکسیدان غنی هرچه سبزی ها بیشتر خرد شود آنزیم هایی که عمل اکسیداسیون را انجام می دهند 
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ - آشپزی

54_کلیدهای طلایی موفقیت - راهکارهای طلایی برای داشتن پوستی سالم
http://goldenkeys.blogfa.com/post-94.aspx
پخت غذا نیز تاثیر جدی بر روند پیری پوست دارد. در نتیجه آنتی‌اکسیدان کمتر و رادیکال آزاد بیشتری دریافت می‌شود که عامل اصلی پیری پوست است. مرکبات( پرتقال، گریپ‌فروت، انواع لیمو و نارنگی) انواع توت ، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای 
کلیدهای طلایی موفقیت - راهکارهای طلایی برای داشتن پوستی سالم

55_اخبار سلامت - ندای آواجیق - میهن بلاگ
http://avajigh.mihanblog.com/post/tag/اخبار سلامت
برچسب ها: اخبار سلامت، خواص گوجه فرنگی، بهبود افسردگی، درمان افسردگی، یک مطالعه جدید دریافته‌اند که گوجه فرنگی می‌تواند پوست را جوان نگه دارد و همچنین از این .. بیشتر است و هر چه ذرت بیشتر پخته شود، میزان این آنتی‌اکسیدان نیز بیشتر  
اخبار سلامت - ندای آواجیق - میهن بلاگ

56_خواص گوجه فرنگی و ۱۰ دلیل برای مصرف گوجه فرنگی-پرشین پرشیا
http://www.persianpersia.com/health/hdetails.php?articleid=11286&parentid=65&catid=87
16 جولای 2012 ۵ -گوجه فرنگی حاوی ۳ آنتی اکسیدان بسیار مهم است: بتا کاروتیئن (که فعالیت ویتامین A را در بدن دارد)، ویتامین E، و ویتامین C. چربی های مفید مثل آوکادو یا روغن زیتون، مصرف شود، جذب کارتینوئیدهای گیاشیمیایی در گوجه فرنگی، ۲ تا ۱۵ مرتبه بیشتر می شود. در این مورد، بهتر است گوجه فرنگی پخته باشد.
خواص گوجه فرنگی و ۱۰ دلیل برای مصرف گوجه فرنگی-پرشین پرشیا

57_چرا باید گوجه فرنگی مصرف کنیم؟ - سبک زندگی اسلامی
http://www.islamiclife.ir/cat/health/1393/11/002898.php
14 فوریه 2015 گوجه فرنگی از دسته سبزیجاتی است که از گذشته تا کنون در بیشتر غذاها کاربرد داشته و دارد. در دیدگاه اطبای این میوه آبدار کاربردهای بسیاری از جمله در پیشگیری و درمان بیماری‌ها دارد. خواص درمانی گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان لیکوپن است. بنابراین چه ظرفی برای پخت غذا مناسب است؟ شربت عسل و 
چرا باید گوجه فرنگی مصرف کنیم؟ - سبک زندگی اسلامی

58_خواص بیشمار پوست میوه ها: : آشپزی و تغذیه : : خواص مواد غذایی : : خواص
http://tebyan-zn.ir/News-Article/cooking_nutrition/2014/10/21/177591.html
21 ا کتبر 2014 پوست سیب به اندازه‌ نیمی از کل این میوه فیبر دارد. پوست سیب فواید بیشتری نسبت به ویتامین‌های داخل گوشت این میوه دارد. نوعی آنتی‌اکسیدان به نام «کورسِتین» که اغلب در پوست سیب یافت می‌شود، پوست انبه را می‌توان خام یا پخته میل کرد. از آن‌جا که پوست هویج نیز مانند گوجه‌فرنگی همرنگ گوشت آن است، 
خواص بیشمار پوست میوه ها: : آشپزی و تغذیه : : خواص مواد غذایی : : خواص

59_آيا خواص سبزي‌ها با طبخ از بين مي‌رود؟ - ابتکار
http://old.ebtekarnews.com/Ebtekar/News.aspx?NID=111403
5 فوریه 2013 تاکيد کرد:براي حفظ ويتامين C سبزي‌ها به هنگام پخت، سبزي را به ناگهان در آب جوش بريزيد. مثل گوجه فرنگي ماده اي بنام ليکوپن وجود دارد که اتفاقا با پخته شدن اما خواص حياتي بخش بسياري دارد از جمله اينکه از نظر آنتي اکسيدان غني است هرچه سبزي‌ها بيشتر خرد شود آنزيم‌هايي که عمل اکسيداسيون را انجام 
آيا خواص سبزي‌ها با طبخ از بين مي‌رود؟ - ابتکار

60_وبلاگ رسمی شرکت فرآورده های غذایی رضوی
http://razavi-canning.blogfa.com/
این ادعا که قرمزی بیشتر رب نشان‌دهنده ارزش غذایی بالای آن است، صحت دارد؟ هم گوجه‌فرنگی خشک شده است که حاوی لیکوپن و ترکیب های آنتی‌اکسیدانی و لوبيا سبز ، شاهي ، شلغم و نخودسبز پخته است ، همچنين در شير و گوشت به مقدار کم وجود دارد .
وبلاگ رسمی شرکت فرآورده های غذایی رضوی

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1752
  • کل نظرات : 2697
  • افراد آنلاین : 27
  • تعداد اعضا : 1195
  • آی پی امروز : 319
  • آی پی دیروز : 492
  • بازدید امروز : 901
  • باردید دیروز : 1,412
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 2,313
  • بازدید ماه : 2,313
  • بازدید سال : 155,324
  • بازدید کلی : 4,470,045