قطعهای به نام سیم جمع کن جاروبرقی
این روزها دیگر جاروبرقی یکی از لوازم ضروری برای هر خانه است. این وسیله پرکاربرد قطعات متفاوتی دارد که ممکن است هرکدام از آنها دچار خرابی شوند و خرابی جاروبرقی نیز شما را در نظافت منزل، با مشکلات زیادی مواجه میکند. اما یکی از مهمترین قطعات جاروبرقی سیم جمع کن آن است. خرابی این قطعه مکانیکی-الکترونیکی نیز بسیار رایج است و عمده مشکل دارندگان جاروبرقی ال جی است. در این مطلب از نمایندگی تعمیرات ال جی دیبا پشتیبان به نحوه کارکرد، نشانههای خرابی و روش تعمیر سیم جمع کن جاروبرقی ال جی میپردازیم.
طریقه کارکرد سیم جمع کن جاروبرقی
ما در قرن جدید در دنیایی از سیمها و کابلهای بیپایان زندگی میکنیم. گاهی قبل از اینکه متوجه شوید، خود را در بین سیمهای آشفته، مییابید. در تلاش برای جلوگیری از این مشکل، برخی از وسایل خانگی و برخی ابزارهای مدرن، به سیمهای جمع شونده مجهز شدهاند و راهکارهایی برای جداسازی و نگهداری سیم برق برای آنها ایجاد شده است.
سیمجمعکنها روی یک جفت چرخ قابل چرخش در داخل یک فضای جمعآوری کار میکنند که تمام طول سیم را در خود جای میدهد. هنگامی که سیم را میکشید، سیم جمع کن به طور خودکار قفل میشود و از برگشتن سیم به حالت اولیه خود جلوگیری میکند. معمولا با فشار دادن یک دکمه، قفل سیم جمع کن باز میشود و به سیم اجازه میدهد تا دوباره به حالت اولیه برگردد و در جای خود جمع شود.
ممکن است فکر کنید که سیم جمع کن، یک اختراع امروزی است. اما در واقع، این نام در اسناد اداره ثبت اختراع ایالات متحده که به اوایل دهه 1900 بازمیگردد نیز دیده میشود و این قطعه بیش از صد سال است که در سراسر جهان و در لوازم و ابزارهای مختلف، به کار میرود.
سیمجمعکن جاروبرقی از چه بخشهایی تشکیل شده است؟
در خود سیم جمع کن، اجزا و قطعات کوچکتری وجود دارد. این قطعات در کنار هم، باعث کارکرد مناسب این قطعه میشوند.
در ادامه با اجزای سیم جمع کن جاروبرقی ال جی آشنا میشویم:
- قرقره: سیم جارو برقی، به دور این قطعه پیچیده میشود
- حلقهها: سیم جارو برقی به بالا و پایین این حلقهها، متصل میشود. این حلقهها که معمولا از جنس مس هستند، از اجزاء قرقره میباشند
- ترمز: عملکرد این قطعه به این شکل است که اجازه نمیدهد سیم بیش از حد باز و سپس از محل اتصال جدا شود
- فیوز: بارها اسم فیوز به گوشمان خورده. این قطعه در جارو برقی نیز انتقال برق را انجام میدهد، با این تفاوت که در اینجا، جنس فیوز شیشهای است و برق را به موتور جارو میرساند
- شاخکهای فنری: این قطعه از بروز هرگونه اخلال در روند انتقال برق به موتور، جلوگیری میکند
البته جارو برقیهای بسیاری با مدلهای متفاوتی در بازار وجود دارند که شاید مکانیزم سیم جمع کن آنها جور دیگری باشد و اجزاء دیگری نیز داشته باشند.
مطلبی که مطالعه کردید از مجموعه مقالات آموزشی سایت دیبا پشتیبان ایرانیان می باشد . در صورت تمایل می توانید این مطلب را به طور کامل از طریق لینک زیر مطالعه بفرمایید :
https://www.lgposhtiban.com/vacuum-cleaner/wire-gatherer-repair/
همچنین در صورت نیاز به دریافت مشاوره رایگان در خصوص تعمیر جاروبرقی ال جی و یا درخواست تعمیرکار جاروبرقی ال جی می توانید با مرکز تعمیرات دیبا پشتیبان ایرانیان تماس حاصل بفرمایید .